MP-Racing Oy tarjoaa HyKoKe- kerhon jäsenille jäsenedun

MP- Racing Oy Sahamäenkatu 30 Hyvinkäällä tarjoaa HyKoKe:n jäsenille 15% alennuksen varaosista ja tarvikkeista sekä 20% alennuksen Michelin renkaista.

Toimimme useiden tukkureiden jälleenmyyjänä sekä tuomme maahan omia tuotemerkkejä. Pyrimme pitämään tuotteita hyllyssä laajasti. Kuitenkin nykyään tavarat ovat saatavilla muutaman päivän toimitusajalla, jolloin pääsemme toimittamaan tarvittaessa nopeasti tuotteita joita ei ole suoraan hyllyssämme. Mikäli meiltä ei löydy jotain tuotteita ja kuitenkin tarve on, niin selvitetään miten pystymme palvelemaan.

Ajovarusteet ovat erittäin haastava tuoteryhmä nykymarkkinoilla. Haluamme kuitenkin palvella niidenkin osalta mahdollisimman hyvin. Keräämme mielellämme tietoa tarpeistanne ja katsotaan yhdessä mitä tarvitaan niiden osalta ja mitä ei.

Omia maahantuonteja ovat
AFAM , ketjut ja rattaat, Shido Akut, Sherco varaosat enduropyöriin ja mopoihin, MV Agusta varaosat, SWM varaosat, Öhlins iskunvaimentimien varaosat

Edustamiamme tukkureita
Allright Oy, Duell, PowerFactory, Motoral, Parts Europe

Tule käymään ja avataan asiakastiedot oikeilla tiedoilla. Tarvittaessa teemme samalla verkkokauppatunnukset, jolloin ostokset voi tehdä sekä maksaa verkkokaupassa ja noutaa tuotteet myymälästämme.

Lisätietoja
Jarkko Tapola
jarkko.tapola@mp-racing.fi
myynti@mp-racing.fi
020 7862528