VGN 2017 majoitus

: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /wwwroot/drupalroot5/includes/unicode.inc on line 311.
Käyttäjän juha tiilikka kuva

Terve,

nyt olisi hinnat tiedossa. Kerho lähtee tukemaan kerhon lisenssillä ajavia kilpailijoita ja huollossa toimivia kerhon jäseniä a'25€ eli pe-su majoitus (26.-28.5.-17) kustantaa yhteensä 150€-25€=125€.

Hinta sisältää kartano majoituksen, perjantai iltapala grillikodassa ja saunan. Lauantaina aamiainen, päivällinen, rantasauna, kylpypalju. Sunnuntaina aamupala. Omat pyyhkeet+liinavaatteet. Majoitus kahden hengen huoneissa, joissa valtaosassa on oma wc ja suihku (8 huonetta -> 16 henkeä). Loput huoneet yläkerrassa, joissa yhteinen wc ja suihku.

Kartanolta matkaa Vesivehmaalle n. 45km. Perjantaina Vesivehmaalla ajetaan Classic, Juniori, Kultakypärä ja Sähkö -luokat. Lisäksi perjantaina on mahdollisuus katsastaa pyörät. Lauantaina ajetaan Eliitti, Seniorit, Harraste, Juniori ja Militäri -luokat.

Majoituksen kotisivut - www.kartano-heinola.com

Yksityistila, joten omat alkoholipitoiset juomat sallittuja kartanon alueella ruokaillessa tai muualla.

Varaukset tehdään maksamalla tililleni majoitushinta. Tarkoitus on kerätä 20 hengen porukka ja helmikuun ajan majoitusta tarjotaan ainoastaan HyKoKe'n jäsenille. Maaliskuussa tarjotaan vapaita paikkoja HyMK'in väelle ja GGN-porukoille (Tampere/Jyväskylä).
Ts. HyKoKe'n jäsen, joka osallistut kilpailijana (lisenssi) tai huoltajana ja haluat majoituspaketin - maksa 125€ tililleni 28.2.-17 mennessä. Mikäli et pääse osallistumaan jonkun syyn takia, ei rahoja voida palauttaa. Ainoa mahdollisuus on myydä paketti eteenpäin toiselle jäsenelle tai ulkopuoliselle (+25€).
Tilinumeroni on FI73 1029 3500 1531 18 ja viite "VGN majoitus" + majoittuvan nimi, jos on eri kuin maksaja.

Tulen liittämään tämän viestin jatkeeksi kaikki ilmoittautuneet/maksaneet.

Terveisin,
Juha Tiilikka